Selasa, 26 Agustus 2014

igen handlägg

Fördelarna med att anställa samma person för design och utskrift kommer att spara tid och pengar också. Få av de frågor som ska ställas innan vi ber om en offert för en broschyr design?

1) Kvalitets förfrågan om kvaliteten de kommer att leverera.
2) Hur många nummer av färger kommer att användas i broschyren?
3) Storleken på broschyren alltid standard storlekar är Letter 8,5 "X 11", 8,5 "x14" och 11 "X17".
4) Hur många nummer sidor kommer de att skapa?
5) Vad är handläggningstid för att designa och skriva ut?

All annan information som du bör veta är vad som är papperskvaliteten ska användas. De är två olika typer som matt och blank typ. Om du ger i uppdrag att designa har getts till en grafisk formgivare bör du fråga de resolutioner han gör broschyren design linjen per tum, vilka digitalt format filerna kommer att levereras och slutligen handläggningstid.

Försök också att några citat från olika grafisk design företaget och skrivare innan de slutligen anländer för att göra ett beslut. Syftet med att göra en broschyr beror på affärer till företag. att välja rätt design för din. Några av broschyrer är för tjänsteerbjudanden och annan för produkter. Ta tag i uppmärksamhet av folket och kunder är nyckeln till en bra broschyr.

En broschyr bör utformas professionellt kopierar skriftligt av en professionell med starka meningar och bör kunna förmedla ditt företags budskap dina kunder.

Broschyr design tips: -
1) Använd versaler och gemener med alfabet för att få uppmärksamhet.
2) Använd fetstil för att betona de sökord.
3) Håll alltid texten kort och informativt.

Summan av kardemumman är att vända ett papper till ett marknadsföringsverktyg för ditt företag bör vara mottot för varje broschyr utfo

Tidak ada komentar:

Posting Komentar